Dela:

Forskning  / … / Nätverket fria byråkrater

Nätverket fria byråkrater

Har du fått nog av missanpassade rutiner, trilskande system och accelererande administration? Upplever du att din egen moraliska kompass alltför ofta står i motsats till din arbetsbeskrivning? Eller känner du dig frustrerad över att ditt handlingsutrymme är onödigt inskränkt? Då kan det här vara nätverket för dig.

Hösten 2018 startar Frihetsförmedlingen ett nätverk av “fria byråkrater”. Det kommer att bestå av människor med olika yrkestillhörighet som utifrån sina erfarenheter av byråkrati och genom lönearbetet självt utforskar villkoren för människors frihet. Nu söker vi intresserade!

Vill du vara med? Vi tar emot intresseanmälningar löpande!

Missa inte heller nätverkets första nationella träff, som går av stapeln på Skogen i Göteborg lördagen den 8 december!
Öppet för alla nyfikna, läs mer här ❯

Nätverket kommer att sammanstråla med ett par månaders mellanrum för att utbyta erfarenheter och tankar om arbete, byråkrati samt andra samtida villkor för människors frihet. Vi kommer också att skapa förslag till småskaliga experiment för frigörelse som nätverkets medlemmar kan testa i sin arbetsvardag. Nätverkets erfarenheter kommer att delas med allmänheten på det sätt som medlemmarna själva finner mest lämpligt.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

OBS! Du behöver inte betrakta dig själv som “byråkrat” för att vara med i nätverket. I praktiken kan du vara alltifrån sjuksköterska, lärare, socionom till marknadsförare, jurist eller säljare. Nätverket vänder sig till alla vars jobb påverkas av verksamhetens administration, system, rutiner, policys eller andra byråkratiska processer, vilket inbegriper merparten av anställda i medelstora och stora verksamheter idag.
 
Vi tar helst emot din anmälan via e-post till info@frihetsformedlingen.se.
• Ange ämne: “Nätverket Fria byråkrater”.
• Uppge namn och kontaktuppgifter.
• Beskriv dig själv och ditt arbete samt berätta varför du vill medverka.
Det går också bra att skicka en intresseanmälan direkt via formuläret här på sidan.
 
 

Anmäl dig till nätverket här