Dela:

Frihetssökande / Tips och råd

Tips och råd till frihetssökande

Det finns lika många sätt att söka frihet som det finns frihetssökande. Alla har sin stil, men kan också behöva lite inspiration ibland. Här hittar du några av de tips och råd vi publicerat genom åren.

Kom igång

Frihet finns på många platser, ibland där man minst anar det. Här är Frihetsförmedlingens bästa tips hur du kan komma igång och söka frihet. Tänk på att mycket frihet är ”dold” och använd gärna flera sätt parallellt för att maximera dina möjligheter.

❯ Öppna artikeln som pdf

Hitta din stil

Spenderar du mycket tid på att prata om karriär, arbete eller arbetslöshet? Kretsar samtalsämnena i allt högre utsträckning om ekonomi och konsumtion? Då kanske det är dags att fundera på om du söker frihet på rätt sätt. Frihetsförmedlingen ger dig tipsen som kan bryta dödläget i frihetssökandet.

❯ Öppna artikeln som pdf

Kontakter, kontakter..

Den vanligaste vägen till ökat handlingsutrymme och frihet går via kontakter. Därför är din familj, vänkrets, tidigare föreningar, hobbyverksamheter, personer du möter på bussen eller studiekamrater guld värda. Här är en checklista för vilka kontakter du bör gå igenom i jakten på ökad frihet. 

❯ Öppna artikeln som pdf

Är du ny som sökande?

Kontakta oss