Dela:

Om oss  / Egenrekrytering

Egenrekrytering

Alla kan bli en del av Frihetsförmedlingens verksamhet

Som första myndighet i Sverige tillämpar Frihetsförmedlingen fri egenrekrytering sedan 1 januari 2017. Detta innebär att alla som vill får chansen att komma i sysselsättning direkt! Detta ska inte förväxlas med jobb eller lönearbete, utan det handlar om att gemensamt ändra på uppfattningen om vad som uppfattas som arbete.
Egenrekryteringsprocessen är mycket enkel, och nedan kan du läsa hur du går tillväga.

Såhär gör du för att rekrytera dig själv:

Vid din egenrekrytering kan du välja funktion på myndigheten utifrån våra aktuella rekryteringsbehov, men det går också bra att skapa en valfri ny funktion. Förutom frihetshandläggare, som vi aldrig kan få för många av, söker vi ständigt personer till följande fria ställningar:

❯ Ifrågasättare

❯ Kreativ frihetsfixare

❯ Frihetspraktikant

❯ Kontorschef

När du valt funktion/ställning, eller skapat en ny, återstår bara ett par enkla steg för att slutföra rekryteringen:

Skicka ett mail till rekrytering@frihetsformedlingen.se där du anger vilket datum du tillträder tjänsten och till vilken funktion du rekryterat dig (obligatoriskt).
Vi skickar dig ett svar som bekräftar rekryteringen och efter det är det fritt fram att börja utnyttja din fria ställning.

Ange på Facebook att du jobbar på Frihetsförmedlingen (frivilligt men rekommenderat). På detta sätt bidrar du med ett fint komplement till deras förväntade yrkeskategorier, vilka annars snävar in beskrivningen av dig som människa. 

Såhär uppdaterar du din information på Facebook:
Gå in på din egen “Om”-flik och välj “Arbete och utbildning”. Välj sedan “lägg till en arbetsplats”. Under företag skriver du Frihetsförmedlingen och väljer oss i drop down-menyn (Kommer inte Frihetsförmedlingen upp som förslag, går det bra att i stället klistra in hela adressen “https://www.facebook.com/frihetsformedlingen” i fönstret).

Välkommen att bli en av oss på Frihetsförmedlingen!

Kontakta oss