Frihetsförmedlingens nyhetsbrev ger dig som är intresserad en regelbunden uppdatering kring våra pågående verksamheter, projekt med mera. Tveka därför inte att prenumerera via formuläret här på sidan! 
En prenumeration innebär att du kommer att få våra återkommande nyhetsbrev och vissa av våra pressmeddelanden direkt till din inkorg. För att hålla dig uppdaterad löpande om våra aktiviteter, events och andra händelser rekommenderar vi också en regelbunden koll i vårt kalendarium. Om du också väljer att gilla oss på Facebook kommer du också att få tips om artiklar och annat som vi delar där. 
Välkommen att följa Frihetsförmedlingen!

Dela:

Start  /  Om oss  / … / prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Frihetsförmedlingens nyhetsbrev ger dig som är intresserad regelbundna uppdateringar om våra pågående verksamheter, projekt med mera. Tveka därför inte att prenumerera via formuläret här på sidan! 

En prenumeration innebär att våra nyhetsbrev och vissa av våra pressmeddelanden kommer direkt till din inkorg några gånger om året.

För att hålla dig löpande uppdaterad om våra aktiviteter, events och andra händelser rekommenderar vi även en regelbunden titt i vårt kalendarium.

 
Gilla också gärna Frihetsförmedlingen på Facebook – där delar vi evenemang, artiklar, bilder och påminner om aktuella händelser. 
 

Välkommen att följa Frihetsförmedlingen!

GDPR: Prenumeration på vårt nyhetsbrev innebär att din e-postadress sparas i en databas vars innehåll aldrig delas med tredje part. Du kan lätt avregistrera dig och när som helst också begära att bli bortglömd. ❯ Läs mer om vår integritetspolicy

Mobildeln>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Missa inga händelser