Första kontoret i Norrland

Frihetsförmedlingen prövar  under 2022 ett helt nytt kontorskoncept i samarbete med Havremagasinet i Boden.

Där kan frihetssökande och andra intresserade påbörja sin frigörelseplanering, utvärdera sina frihetsmöjligheter, få hjälp med sökning i platsbanken, få frihetstillstånd utfärdade, träffa en frihetshandläggare och mycket annat.

Dela:

Start  /  Påverkan  / … / Första kontoret i Norrland

Första kontoret i Norrland

Foto: Närhetsliv Boden

Frihetsförmedlingen har ända sedan starten fokuserat på service till allmänheten, bland annat med hjälp av olika kontor runt om i Sverige. Turen har nu kommit till Norrbotten, där vi under 2022 prövar ett nytt spännande kontorskoncept i samarbete med Havremagasinet i Boden.

På Frihetsförmedlingens kontor kan frihetssökande och andra intresserade påbörja sin frigörelseplanering, utvärdera sina frihetsmöjligheter, få frihetstillstånd utfärdade, träffa en frihetshandläggare och mycket annat.

Frihetskontoren är en central del av vår verksamhet som Sveriges största förmedlare av frihet, med huvuduppdraget att verka för en starkare fri sektor, minskat lönearbete och ökad frihet för alla.

När?

Mellan 18 februari till 6 mars 2022, i samband med utställningen Maskinerna är igång går det att besöka vårt oöppnade frihetskontor i Arbetsförmedlingens gamla lokaler i centrala Boden. Under samma period testar vi samtidigt vårt nya koncept Självservicestation i samarbete med Havremagasinet Konsthall.

Var?

Det oöppnade kontoret finns på adress Kungsgatan 33, Boden. Där lanserar vi vår nya kampanj mot kraven på ständig sysselsättning och konsumtion: Tillsammans kan vi sluta.
 
Under perioden 18 februari till 6 mars 2022 går det också bra att besöka Frihetsförmedlingens nya självservicestation i Enter Galleria på Drottninggatan 4. Där kan du själv utfärda frihetstillstånd och andra stödåtgärder, samt få personlig service och information om Frihetsförmedlingen.
 

Mer!

Uppdatering: Efter den framgångsrika testperioden med en självservicestation i Enter Galleria, har Frihetsförmedlingen och Havremagasinet gemensamt beslutat förlänga försöksverksamheten.

Frihetsförmedlingen har därefter flyttat konceptkontoret till Havremagasinets Café, Norrbottensvägen 18, där självservicestationen kommer vara i drift fram till 15 januari 2023.

Foton nedan: Havremagasinet

Mobildeln>

Missa inga händelser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack till:

Previous slide
Next slide