Frihetsförmedlingen öppnar nu kontor vid Backaplan i en riktad insats för att förbättra vår service till befolkningen i Göteborgsområdet. Kontoret, med adress Ångpannegatan 5, kommer att hålla öppet under två dagar och välkomnar frihetssökande och andra intresserade från hela Västra Götalandsregionen.
Under våra öppettider, lördag den 23 november, kl 10:00 – 16:00 och måndag 25 november, kl 14:00 – 19:00, går det bra att komma till kontoret för att bli inskriven på Frihetsförmedlingen och få ett frihetstillstånd, träffa förmedlingens initiativtagare, samt få information om våra stödåtgärder och få sina frihetsmöjligheter utvärderade av en av våra frihetshandläggare.

Dela:

Start  /  Påverkan  / … / Frihetskontor på Backaplan

Frihetskontor på Backaplan

Frihetsförmedlingen öppnar nu kontor vid Backaplan i en riktad insats för att förbättra vår service till befolkningen i Göteborgsområdet.

Kontoret kommer att hålla öppet under två dagar och välkomnar frihetssökande och andra intresserade från hela Västra Götalandsregionen.

❯ länk till facebookevenemang

När?

Lördag den 23 november, kl 10:00 – 16:00
Måndag 25 november, kl 14:00 – 19:00

Var?

Ångpannegatan 5, Göteborg
 

Vi erbjuder

Under våra öppettider går det bra att komma till kontoret för att bli inskriven på Frihetsförmedlingen och få ett frihetstillstånd, träffa förmedlingens initiativtagare, samt få information om våra stödåtgärder och få sina frihetsmöjligheter utvärderade av en av våra frihetshandläggare.

Foto: Christin Wahlström Eriksson och Frihetsförmedlingen

Mobildeln>

Missa inga händelser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack till:

Previous slide
Next slide